Hlavní obsah
Článek

Jedna z tanečnic raperky Iggy Azaley (33) během koncertu v brazilském Riu zkolabovala přímo na jevišti. Když si interpretka všimla ležící tanečnice, zavolala na lékařskou službu, následně však pokračovala ve vystoupení. Až když se ke své kolegyni, která se klepala na podlaze, seběhly ostatní tanečnice a hudba přestala hrát, přerušila Iggy koncert.

Jejím fanouškům se příliš nelíbilo, že Azalea nereagovala na zkolabovanou tanečnici okamžitě a pokračovala v rapu. „To nemohla zastavit vystoupení? Kdyby se to stalo jí, očekávala by, že její tanečnice budou pokračovat v tanci?“ ptali se rozhněvaní sledující v komentářích na Instagramu.

Iggy, vlastním jménem Amethyst Amelia Kelly, se však začala bránit. „Myslela jsem, že zakopla a spadla. Možná to bude znít drsně, ale prostě pokračuješ, dokud nezastaví muzika a přivoláš pomoc, což jsem udělala,“ vzkázala fanouškům a doplnila, že je její tanečnice v pořádku. Záchvat dívce způsobilo horko a osvětlení a zbytek koncertu strávila v zákulisí. Hlavně, že je v pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám