Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka reality show Apprentice Sian Gabbidon (26) si užívala vánoční pauzu u bazénu v Miami. V růžových plavkách její figura vypadala skvěle, ovšem bujné poprsí ne a ne držet tam, kde mělo. Sian s ním konstantně zápasila a musel se neustále hlídat.

Sian je mladou businessmankou, která se prosadila v relity show pro nadějné podnikatele. Letošní ročník soutěže vyhrála a získala podporu v podobě více než sedmi miliónů korun na rozjezd vlastní značky plavek. Nikoho tedy nepřekvapí, že neposedné plavky jsou právě z její vlastní kolekce.

Od svého vítězství žije Sian život jako pravá milionářka, cestuje helikoptérou, obléká šaty od nejlepších návrhářů, a dokonce má v domě prý celý jeden pokoj, který slouží jako botník. Na dovolené jí dělal společnost svalnatý přítel Clint Gordon. Vypadá to, že víc si mladá podnikatelka už ani nemůže přát. Snad jen odpovídající velikost plavek.

Reklama

Další články

Načítám