Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Natálie Grossová (21) si užívá vánoční prázdniny stejně jako její spolužáci. Díky tomu, že pauzu má i muzikál Fantom opery, v němž hraje, může si je opravdu vychutnat pořádně dlouhé. Letos ovšem s maminkou Šárkou a sestrou Denisou nezamířily až za velkou louži.

Místo klasické Floridy, kam každoročně jezdily, se rozhodly pro bližší variantu a odletěly do pouhých šest hodin vzdálených Spojených arabských emirátů. Konkrétně zamířily do Abú Dhabí, kde si užívají pohodu v luxusním hotelu a koupání v bazénu v tamních příjemných zimních teplotách lehce přes dvacet stupňů.

Vyrazily ale také na výlet do metropole Dubaj, kde si nenechaly ujít klasické turistické cíle jako je nejvyšší budova světa Burj Khalífa, obrovskou fontánu, kluziště či oceánské akvárium v Mall of Emirates.

Po prázdninách se samozřejmě Natálka musí vrátit do školy, první představení Fantoma opery ale proběhne až 18. ledna, to je ovšem jako spousta dalších beznadějně vyprodané.

Mezi padesátkou dalších, která se budou uvádět až do poloviny června, ale lze ještě pár volných míst najít a termíny byly pro velký zájem diváků ještě přidány. V září se pak v GoJa Music Hall začne hrát nový kus, muzikál Čarodějky, v němž se snad pro Natálku také najde nějaká pěkná role.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám