Hlavní obsah
Článek

Na vánočních dobrotách si zpěvačka Radka Pavlovčinová (35) moc nepochutnala. Tedy bývala by ráda, ale její chrup to neumožnil. Naše nejzubatější zpěvačka se totiž zbavila všech zubů moudrosti a chystá se na další zákroky v oblasti chrupu.

"Všechny čtyři musely ven, protože jsem se rozhodla, že si nechám zuby srovnat. Ta nejzubatější zpěvačka mě asi neopustí, ale budu mít zuby aspoň rovné," vysvětlila nám Radka, proč k extrakcím došlo.

"Chci si ten svůj gigantický chrup srovnat. Já jako malá rovnátka nosila, v pubertě docela dlouho taková ta fixní, ale když mi pak vyrostly všechny zuby moudrosti najednou, tak mi ten výsledek zkřivily a pokazily," objasnila Radka.

"Horní jsou docela v pohodě, ale s těmi spodními je to o dost horší, takže když se pak vidím na kameře, tak se zhrozím. Když už jsou ty zuby tak velké, tak ať jsou aspoň rovné," míní zpěvačka a herečka.

"Jen se bojím toho, že budu šišlat, jako všichni, kterým rovnátka nasadí. A já zrovna hned druhý den po tom, co mi je nasadí, hraju v divadle. Jsem na sebe zvědavá, jestli mě Háta nevyhodí ze souboru," uzavřela Pavlovčinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám