Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled zcela nevinný sváteční status zpěvačky Dary Rolins (51) opět u jejích sledujících vyvolal rozporuplné rekce. Zatímco Dara přeje všem lásku, štěstí, náruče, rodinu, karmu, pláč i smích, mnozí z jejích slov dedukovali, že nepřeje svému ex Patrikovi Vrbovskému (47) roli otce a lituje, že tomu tak nebylo s ní.

A jeden ze sledujících šel do zpěvačky pořádně zostra. "Daro, karma je zdarma. Měla jsi to vědět dřív, že Rytmus bude chtít mít dítě. Teď už je pozdě plakat," napsal jí na zeď jakýsi Richard William a nebyl jediný. Nicméně Dara se razantně odhradila.

"A je to tady zase. Proč máte vy lidé a bulvární novináři tu nekončící potřebu dávat každou moji myšlenku, fotku, pohled a reakci do souvislosti s ním? To vás fakt nenapadlo, že jeden z důvodů našeho rozchodu byl právě fakt, že s ním dítě nechci? Už to stačí, dopřejte mně i jemu soukromí, pokoj a štěstí, které si oba zasloužíme," odpověděla velmi ostře Rolins.

"Nemáš pocit, že se i ty vrtáš do věcí, do kterých ti nic není? Nerozumíš jim, netýkají se tě, nevidíš do nich. Existuje limit, respekt, slušnost. Už stačí, vykašli se na rady kámo," dodala už hodně osobně.

Reklama

Další články

Načítám