Hlavní obsah
Článek

Ve vysíláni byla letos k vidění řada hodnotných pořadů, ale nastaly také okamžiky, kdy většina diváků raději přepnula. Tyto záběry si mohli užít jen odvážlivci se slabostí pro vše falešné, obskurní a bizarní.

Zostuzení klanu Štikových

Jednoznačně nejkontroverznějším pořadem roku 2018 byla reality show Štiky, v níž, jak název napovídá, vystupovala povedená rodinka v čele s Monikou Štikovou. Diváci se mohli dozvědět spoustu věcí, jaké na obrazovku nepatří. Řešily se zapáchající nohy Charlotty, Michalovy filcky a další rodinná špína. Došlo dokonce i na moment, kdy máma Štiková vykonala potřebu v lese...

Bez talentu do Talentu nelez

Vítězkou show Česko Slovensko má talent se stala jedenáctiletá bubenice Nikoleta Šurinová. Na casting ovšem dorazili i ti, jimž nebyl talent dán do vínku. Odvážlivci se většinou rozhodli zpívat, ale došlo i na nesoudnou tanečnici. Pokud by se hledal největší Antitalent, porota měla z čeho vybírat.

Když se nezrodí SuperStar

Mučení ušních bubínků nastalo i v Česko Slovenské SuperStar. Vítězkou soutěže se stala Tereza Mašková (28), jejíž kvality byly zřejmé už od prvního vystoupení. V jiných případech bylo po pár notách jasné, že jde o průšvih. Důkazem je například tento falešný duet.

Reklama

Další články

Načítám