Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Mark Wahlberg (47) si užíval vánoční pauzu během dovolené na Barbadosu. Na tamní pláži, již tradičně, vystavil na odiv své vypracované tělo. Wahlberg patří k nejlépe vypadajícím krasavcům Hollywoodu, a to už mu táhne na padesát. A není vůbec divu, na své postavě dře denně jako mezek.

Bývalý raper vzbudil mezi fanoušky rozruch, když sdílel velmi detailní přehled o svém každodenním programu. Ten zahrnoval budíček už v půl třetí ráno a intenzivní hodinový trénink dvakrát denně. Mezitím jsou na pořadí pravidelné pauzy na jídlo, golf, kryosaunu a sem tam nějaký meeting nebo pracovní hovor.

Herec si ovšem najde i dost času na rodinu, než ulehne do postele v půl osmé večer. Děti také vyzvedává ze školy a společně s nimi a manželkou Rheou Durham večeří. Není divu, že fanoušky Wahlbergův velmi nabitý program trochu šokoval. Náročné tréninky se mu však evidentně vyplatí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám