Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Madonna (65) nechala své fanoušky nahlédnout do soukromí, když sdílela roztomilý snímek se čtyřmi z jejích šesti dětí. Popová diva zapózovala s dětmi adoptovanými z Malawi. Snímek se synem Davidem Bandou (13), dvojčaty Esther a Stellou Mwale (6) a dcerou Mercy James (13) sklidil velký úspěch.

Madonna snímkem popřála fanouškům veselé Vánoce a mír na zemi. Na fotce scházely její biologické děti, dcera Lourdes (22) a syn Rocco (18), které má diva s bývalým manželem Guyem Ritchiem.

Zpěvačka adoptovala syna Davida jako prvního v roce 2006. Chlapec tehdy trpěl malárií a zápalem plic. Popová královna svěřila časopisu People, že to bylo jedno z nejnáročnějších období, když se chlapci snažila zachránit život.

Každý den prý usínala v slzách. Dnes je David nadějným fotbalistou a Madonna se přestěhovala do Lisabonu poté, co se David loni připojil k tamnímu klubu Benfica. Dceru Mercy adoptovala tři roky po Davidovi a dvojčata pak v loňském roce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám