Hlavní obsah
Článek

Módní návrhářka Taťána Kovaříková se bude vdávat! Zásnubním prstenem, který dostala na své narozeniny od partnera Petra, se pochlubila na vánočním koncertu Kapky naděje, kdy navrhovala jednu z rób, v níž vystupovala na pódiu prezidentka nadace Vendula Pizingerová (52). Detail prstýnku si můžete prohlédnout v našem videu.

"Jsem zasnoubená a na stará kolena se budu vdávat. Bylo to překvapení, ale říkala jsem si, že bych se možná i vdala, kdyby ta žádost přišla, a najednou to bylo tady. Je to takhle pro mě správně," svěřila Super.cz Táňa, která je sice matkou dospělého syna Maxe, kterému už je třiadvacet, ale vdávat se ve svých jednapadesáti bude poprvé.

Svatba bude v létě, místo ještě nemají snoubenci vybrané. Táňa zatím nepřemýšlí ani o tom, jak by měly vypadat její svatební šaty. Tak snad nebudou černé, jelikož jinou barvu návrhářka téměř nenosí.

"Říká se, že nevěsta by neměla na svoje šaty sáhnout. Tak to asi nechám na svých holkách v ateliéru. A dám si vytvořit rovnou dvoje, abych se mohla rozhodnout, které si obléknu podle momentálního pocitu," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám