Hlavní obsah
Článek

Jeho kapela Kroky byla tehdy královnou diskoték a prožívala největší slávu. Pátrali jsme v archivech a objevili jsme netušené poklady. Patří mezi ně i fotografie producenta Františka Janečka (79).

Na snímku jej bez problémů pozná minimálně ještě generace třicátníků a čtyřicátníků, protože enfant terrible naší hudební scény, který se momentálně věnuje muzikálové produkci a po veleúspěšném projektu Fantom opery, který se bude uvádět v jeho GoJa Music Hall do poloviny června, chystá muzikál Čarodějka, se zase až tak nemění.

Ale jak se říká, to, jak stárneme, poznáme na svých dětech. Na rodinné fotografii z roku 1983 je František Janeček zachycen s matkou svých dvou starších potomků Lenkou. Malí blonďáčci už oslavili třicítku. Díky Alici, která vystudovala práva, je už producent dědečkem, vnukovi Filipovi Františkovi jsou tři roky. Syn Filip se pohybuje v otcově branži.

Na snímku v galerii ale můžete vidět ještě starší retro snímek, a to z přelomu 70. let. Tehdy Janeček s kapelou Kroky doprovázel v té době nejslavnější polskou zpěvačku Marylu Rodowicz, s níž jej pojil i soukromý vztah. A neměl ještě ani svůj typický knírek, který už desetiletí patří k jeho neměnné image.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám