Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos toho stihl opravdu hodně, oženil se se svou manželkou Marlene na řeckém ostrově Kréta, přestěhovali se spolu do nového pražského bytu, stal se otcem dcery Amelie a nedávno dozpíval poslední koncert v rámci prosincového vánočního turné. Josef Vágner (33) se tak zaslouženě těšil na klidné svátky, které měl v plánu trávit v kruhu své rodiny.

„Letošní Vánoce jsme trávili poprvé v nové sestavě. Byli jsme všichni společně u mých rodičů. Na Štědrý den jsme obědvali tradičně u našeho kamaráda šnečí menu, večer nás čekala u mých rodičů klasická česká vánoční večeře,“ pochlubil se herec z muzikálu Muž se železnou maskou a syn skladatele Karla Vágnera (76). Ten po vánočních svátcích odjel s manželkou Marlene do zahraničí.

„Teď jsme na svátky u rodičů mé manželky Marlene v Německu, kde nás pro změnu čeká šestnácti kilová krůta. Zkrátka jsou to dietní Vánoce jako každý rok,“ prozradil nám se smíchem Pepa, který si užívá Vánoce se svou malou dcerkou.

„Nový přírůstek do rodiny pro mě znamená jednu velmi smutnou věc. Dostal jsem o dost méně dárků než kdy jindy, zato malá Amelie to letos vyhrála na plné čáře,“ dodal závěrem oblíbený zpěvák, kterého již o víkendu čeká účinkování v muzikálu Mýdlový princ v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám