Hlavní obsah
Článek

Hlavní role ve filmu už nedostává jenom slavnější Aňa Geislerová. (47) Její mladší sestru Ester uvidíme už na jaře jako hlavní postavu nového filmu Karla Janáka, s nímž se setkala po čtrnácti letech, kdy ji obsadil do snímku Snoawborďáci.

Jde o romantickou kolemedii LOVEní, z níž přinášíme první ukázky. Hlavní hrdince sice uteče ženich přímo od oltáře, s pomocí živelné kamarádky se ale vrhne do randění, aby našla novou lásku. V dalších rolích se představí Jakub Prachař (40), Martin Písařík (44), Veronika Žilková (62), Jaroslav Plesl, manžel hvězdy StarDance Pavly Tomicové Ondřej Malý a slovenská komička Evelyn Kramerová.

LOVEní se v režii Karla Janáka natáčelo celý říjen v Pardubicích, poslední klapka pak padla na začátku listopadu a nyní je ve střižně. „Film už začíná dostávat pevný tvar a mám z něj radost. Teď nás čeká filmařsky nepříjemná fáze obětování. Budeme muset začít vyřazovat věci, které se nám líbí, ale pro tempo filmu a příběh je budeme muset vystřihnout,“ říká režisér filmu Karel Janák.

„Docela mě překvapilo, jak se Karel s jistotou orientuje i ve vnitřních ženských pohnutkách, v takových těch ne vždy čitelných,“ říká ke spolupráci s Janákem Ester Geislerová. „K tomu umí udělat na place příjemnou atmosféru a má cit pro komedii. Mě bavilo ho rozesmívat, a když je Karel spokojený se záběrem, tancuje jako Michael Jackson. Tedy aspoň si to myslí,“ vzpomíná s úsměvem na natáčení Geislerová.

Snowboarďáci byli bláznivou komedií o prvních zkušenostech. LOVEní sice nepostrádá komiku a humor, ale překlenulo se k dospělým postavám i k dospělým divákům.  „Ester byla pro LOVEní a pro romantickou komedii skvělá volba. Její komika je často jemná, založená na nadhledu a jemné ironii. Umí být opravdová, upřímně nešťastná i hodně sexy. Pro roli Elišky je v tomhle úplně ideální,“ vrací komplimenty herečce Karel Janák.

Ester ve filmu uvidíme naposledy jako zrzku. Hned po natáčení se rozhodla pro razantní změnu image a nyní je z blondýnka. Tuhle barvu ostatně před lety vyzkoušela i její sestra a musíme říct, že Ester blond opravdu sluší.

Reklama

Další články

Načítám