Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejčastější předsevzetí do nového roku je shodit pár kil po vánočním hodování a začít znovu a zdravě, co takhle se ale zbavit bolestí zad a krásně se znovu vyspat? Právě teď je ten správný čas na nejvýhodnější nákup kvalitní české matrace. Na Matrace za hubičku.cz právě probíhá novoroční výprodej matrací se slevou až -55% a dopravou zdarma. Výběr je jednoduchý i pokud kupujete matraci poprvé. Výprodej končí 3.1. a skladové zásoby mizí, neváhejte.

Nejprodávanější matrace r. 2018 v akci -53% za 2 590Kč s dárkem za 490Kč a dopravou zdarma

Ověřena tisícovkami zákazníků v roce 2018. Matrace Favorit Hard 18 je naší nejprodávanější matrací roku 2018. Proč je tak oblíbená? Je příjemně tužší, což je lepší pro oporu páteře, vyrábíme ji z pěn, které se běžně používají u dražších matrací jako je studená pěna s vysokou vzdušností. A hlavně je vybavena příjemným snímatelným a pratelným potahem s dělitelným zipem. V dnešní akci navíc dostanete ke každému kusu luxusní paměťový polštář zdarma. Tak neváhejte dokud jsou a klikněte na nabídku níže.

Matrace v akci 1+1 v ceně od 2 599Kč za 2ks dnes navíc s dopravou zdarma po celé ČR

Sháníte dvě matrace? Na Matrace za hubičku.cz ušetříte ještě více již při nákupu dvou kusů. Využijte naší akční nabídky na zvýhodněné sety 2ks matrací za jednu cenu s dnešní slevou až -54%! Doprava je po celé ČR zdarma a všechny matrace můžete ještě dnes vyzkoušet i osobně na našich prodejnách v Praze a Plzni.

Novoroční výprodej jen do zítra 3.1.! Matrace v akci od 1 399Kč a dovezeme vám je zdarma

Ať už jde o naší nejlevnější sendvičovou matraci Betta v akci za 1 399Kč či tvrdší bytelnou matraci Gamma vysokou 18cm ve slevě za 2 190Kč, nebo naší nejprodávanější kolekci Favorit, všechny pro vás vyrábíme v Čechách a jsou ověřené tisícovkami zákazníků. Navíc mají snímatelné pratelné potahy, takže se skvěle udržují. Objednejte dnes a zítra můžou být u vás, dopravu máte od nás dnes zdarma.

Chcete si matrace nejprve vyzkoušet? Zastavte se ještě dnes na našich prodejnách v Praze a Plzni

Samozřejmostí jsou stejné akční nabídky jako na internetu. Zastavte se u nás na prodejnách a vše si v klidu vyzkoušejte, rádi, a hlavně ochotně vám poradíme s výběrem ať je váš rozpočet jakýkoli. Některé matrace máme i na prodejnách skladem ihned k vyzvednutí. V Praze a Plzni Vám navíc zdarma zajistíme i odvoz a likvidaci vašich starých matrací při nákupu nových. Jak se k nám dostat najdete v odkazu níže.

To nejlepší pro vaše záda? Ušetřete tisíce při nákupu superprémiových českých matrací z kolekce X

Hledáte pro své záda a klouby jen to nejlepší? Připravili jsme pro vás exklusivní kolekci superpremiových českých matrací Matracex.cz. Vybrali jsme jen ty nejlepší dostupné materiály a technologie 21. století jako jsou hybridní, gelové a studené HR pěny s OH až 60kg/m3 a vytvořili kolekci čtyř prvotřídních matrací, kterou pro vás vyrábíme v ČR. Zdravotní Matrace z kolekce MatraceX.cz můžete vyzkoušet na našich prodejnách v Praze a Plzni. Využijte zaváděcích cen a ušetřete tisíce, navíc ke všem matracím záruka 8 let a možnost výměny do 30ti dnů zdarma.

Další články

Načítám