Hlavní obsah
Článek

Věřte tomu, nebo ne, zpěvačka Miley Cyrus (31) už je opravdu vdanou paní. Zatímco většina lidí se přes svátky věnovala rozbalování dárků, mladá zpěvačka si užívala svou novou roli vdané paní. 23. prosince totiž řekla své ano dlouholetému partnerovi Liamu Hemsworthovi (28). Svatba proběhla doma v Tennessee a jejich dům téměř praskal ve švech pod náporem vánoční a svatební dekorace.

Ani jeden z novomanželů nepotvrdil informace o svatbě až do středy, kdy sdíleli první svatební snímky se světem. V šatech od návrhářky Vivienne Westwood vypadala nevěsta báječně Dokonce sdílela i veselé video, jak tančí na píseň od Bruna Marse.

Pár se seznámil už v roce 2009 při společném natáčení snímku Poslední píseň a od té doby byli nerozluční. Poprvé se zasnoubili už v roce 2012, ale o necelý rok později se rozešli. Znovu se dali dohromady o tři roky později a Miley znovu navlékla stejný zásnubní prsten. O jejich sňatku se v médiích hojně spekulovalo a během let jimi nejednou proběhly zprávy o tom, že se pár tajně vzal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám