Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Alžbeta Bartošová (27) tráví se svým přítelem Lubošem vánoční svátky na horách. Kráska se tak vedle snímku u ozdobeného stromečku pochlubila fotkami ze zasněžené krajiny. „Jsme v Tatranské Lomnici,“ svěřila se kráska.

Ta tráví dovolenou aktivně a rozhodně nesedí pouze doma u pohádek. „Nejvíce času věnujeme procházkám a lehké turistice. Už jsme navštívili Tatranský dům na Hrebienku, Rainerovu chatu a ze Štrbského plesa jsme kráčeli na Popradské pleso,“ sdělila nám půvabná Slovenka, která nyní relaxuje, protože od ledna začíná zkoušet novou roli v muzikálu Kvítek mandragory v Divadle Broadway.

„Nejvíc jsem se tady bála medvědů, ale prý jsou v zimě v nepravém spánku, takže jsem strach překonala a cestu lesem jsem nakonec zvládla. Počasí nám přeje. Všude je krásně bílo a skoro od začátku pobytu nám sněží. Dokonce jsem po několika letech sáňkovala, takže jsem se vrátila do dětských let,“ svěřila zpěvačka, která si s přítelem nedává dárky. „Vždy někam odjedeme. Vysoké Tatry na Slovensku jsou naše oblíbená destinace, rádi se sem každoročně vracíme,“ sdělila Betka, která je s přítelem již tři roky.

Reklama

Další články

Načítám