Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už když otěhotněla a dozvěděla se termín porodu a pohlaví miminka, měla moderátorka a herečka Marta Dřímal Ondráčková pro svoji budoucí dceru pracovní jméno. Říkala jí Vánočka. A pojmenování to bylo, jak se ukázalo, skutečně trefné.

Termín porodu je vždy spíše přibližný a do poslední chvíle není jasné, jestli se lékaři trefí. Martino miminko se ale vyklubalo na svět opravdu přesně na Štědrý den. V pohlaví se nicméně trefili, takže se s manželem Jakubem dočkali dcery.

Šťastnou novinku oznámila na všech sociálních sítích o den později dotazem: "A co Ježíšek přinesl vám?" K tomu přidala všeříkající hashtagy - naše holčička, máme vlastní jezulátko a láska. K tomu ještě přidala srdíčko.

Křtiny dcery mají manželé už naplánované. Proběhnou na začátku června na Krétě, protože oba Řecko milují a trávili tam všechny svoje dovolené. "Velkou tlustou řeckou svatbu jsme neměli, tak takové budou aspoň ty křtiny," smála se Marta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám