Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) prožívá ne zrovna pohodové Vánoce. Nejenom časté kritiky její práce a projektů, ale i mediální válka, která se spustila po oznámení rozchodu jejího stále ještě manžela na sociální síti letos v srpnu, jí samozřejmě nemůžou nechat zcela v klidu.

I přes všechny mediální přestřelky z posledních dní, se však pro děti snaží udělat krásné Vánoce. A to i s tatínkem Tomášem Plekancem (41).

„Pro mě jako pro mámu je nejdůležitější, aby kluci byli v klidu! A aby všechny ty "tsunami" změny pocítili co možná nejméně a prožili klidné a dětsky krásné Vánoce tak, jak jsme byli doposud v Kanadě zvyklí. Nakonec přijede i tatínek kluků, a to je myslím moc fajn,” svěřila se nám Lucka Vondráčková, která sice neprožívá zrovna veselé období, ale snaží se obklopovat prací, přáteli a žije teď a tady hlavně pro své dva syny.

A samozřejmě i prácí, která jí dělá radost. Její nové CD Růže už dosáhlo na Zlatou desku a klipy Nad Vltavou, V trávě, Paralelní světy a Solnej sloup sbírají úspěchy u Lucčiných fanoušků. Teď jenom, aby si zpěvačka urovnala nelehkou rodinnou situaci, což je i její velké přání do dalšího roku.

„Teď se vážně těším na konec roku. Snad ten nový přinese rozuzlení a nový začátek,“ doufá Vondráčková.

Reklama

Další články

Načítám