Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po narození dcery Marušky trávila Marta Jandová (50) dobu adventu většinou v Česku. Letos ale její rodinu čeká velká změna. Sympatická rockerka bere manžela a dceru na dvoutýdenní plavbu výletní lodí.

„Poprvé v životě budeme trávit Vánoce na moři, částečně pod palmou. Kamarád mi nabídl vyjet mezi Vánocemi a Silvestrem lodí. Jedná se o cestu ze Singapuru do Hongkongu přes Thajsko, Vietnam a Filipíny,” říká zpěvačka, která mohla přijmout zajímavou nabídku také z toho důvodu, že letos poprvé nejede se svou kapelou Die Happy na vánoční turné po Německu.

Na nevšední zážitek se dcera Maruška a manžel Mirek Verner velmi těší. „Za pět písniček jedu s rodinou na nádhernou plavbu,” tetelila se Marta na křtu knihy Báry Nesvadbové (49).

Byť bude Jandová trávit svátky v Asii, nepřijde o některé tradice a štědrovečerní tabuli, na kterou je zvyklá. „Na Štědrý den budeme asi do pěti odpoledne v Thajsku na pláži, v šest loď odjíždí. Vánoční večeři budeme trávit na lodi. Jelikož je to německá společnost a budou tam hlavně Němci, tak to bude velmi tradiční kuchyně. Budou tam řízečky, salát, drůbež. Uvidíme,” říká Marta Jandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám