Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těsně před Vánoci rozvodová bitva Lucie Vondráčkové (44) a Tomáše Plekance (41) vyeskalovala na maximum. Poté, co Plekanec na svých sociálních sítích oznámil, že míří na svátky za dětmi do Kanady, zpěvačka prostřednictvím Instagramu sdělila, že na ni Plekanec podal žalobu za únos. To je prý i důvodem, že děti nemohly na svátky do Čech, byly jim odebrány pasy a z Kanady se nemohou hnout.

Jenže trávit svátky v Česku zpěvačka v úmyslu údajně neměla. Podle vyjádření Plekancovy advokátky Lenky Radoňové Vondráčková chtěla s dětmi na svátky i vánoční prázdniny odjet na Kubu, a to bez Tomáše. Musel tedy zakročit soud. „Kanadský soud přisvědčil právo otce na styk s dětmi o Vánocích a neumožnil matce realizovat její přání, trávit vánoční svátky a následné prázdniny bez otce v Kanadě a na Kubě,“ sdělila Blesku.cz Radoňová.

Od té doby, co Vondráčková vydala své drsné prohlášení, se však leccos změnilo. „Tatínek přiletí na pět dní. Čekám, až se mi ozve, a jsem připravená se s ním rozumně dohodnout. Vidět kluky může, kdykoliv chce,“ napsala Lucie TV Nova. Snad tedy odloučení manželé přežijí vánoční svátky v klidu a pohodě.

Reklama

Další články

Načítám