Hlavní obsah
Článek

Rozvodové handrkování Tomáše Plekance (41) a Lucie Vondráčkové (44) nebere konce ani před vánočními svátky. Když v pátek Plekanec oznámil, že mezi svátky na led nenastoupí, protože musí za syny do Kanady, jeho odloučená manželka reagovala velmi ostře.

Přes sociální sítě nařkla Plekance, že děti nemohou do Čech kvůli němu. „Podal skandální a nesmyslnou žalobu na vlastní ženu u mezinárodního dvora v Haagu s tím, že měla unést sve syny! Na základě této žaloby pana Plekance byly oběma dětem odebrány pasy a byl jim znemožněn odlet jak na zimní prázdniny tak případně do ČR,“ vzkázala na svém Instagramu prostřednictvím právníka JUDr. Petra Machálka. Drsné vyjádření doplnila fotkou lvice s krvavou tlamou, ale netrvalo ani 24 hodin a úplně obrátila.

„Tatínek přiletí na pět dní. Čekám, až se mi ozve, a jsem připravená se s ním rozumně dohodnout. Vidět kluky může, kdykoliv chce,“ sdělila Vondráčková TV Nova. Možná na zpěvačku dolehla vánoční nostalgie a zjihla, včera to však na šťastné rodinné setkání nevypadalo.

Pravdivost svých slov o Plekancově obvinění navíc znovu potvrdil JUDr. Machálek. „Tomáš Plekanec podal žalobu, jejímž předmětem je návratové řízení podle haagské úmluvy o občanskoprávních aspektech mezinárodních únosů dětí. V rámci tohoto řízení zatím nebylo vydáno konečné rozhodnutí, ale kanadský soud uložil paní Lucii Vondráčkové, aby odevzdala soudu cestovní doklady obou dětí. Nemožnost dětí cestovat v době Vánoc do České republiky je tedy výsledkem aktivit právě pana Plekance,“ uvedl pro Blesk.cz. Nezbývá než doufat, že odloučení manželé alespoň na Štědrý den složí zbraně a užijí si klidné a pohodové Vánoce.

Reklama

Další články

Načítám