Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Jen natočil klip k singlu Vyprávím a pozvání zahrát si v něm přijala půvabná herečka Sara Sandeva (26), kterou jste mohli obdivovat například ve filmu Po čem muži touží.

Sara se hraní ve videoklipech vyhýbá, ale v případě Jena udělala výjimku: „Honza je můj blízký kamarád a chtěla jsem jeho tvorbu podpořit. To je hlavní důvod, proč jsem na jeho nabídku kývla a šla do toho,“ říká herečka, která je ovšem také talentovanou zpěvačkou, jak dokázala už ve zmíněné filmové komedii.

Klip Vyprávím je natočený na jeden záběr, bez střihu. A je v něm zachycen průřez všemi ročními obdobími, včetně vánočního času.

Režie a kamery se ujal Jakub Mahdies a pro zúčastněné připravil dost tvrdou práci. „Tři minuty natáčení na jeden záběr nejsou vůbec jednoduché. Celý den se zkouší a pak mají herci několik pokusů zahrát všechno na jeden zátah bez chyby,“ říká Jen. A Sara jen přikyvovala.

Vyprávím je Jenův již třetí videoklip během tří měsíců. Předtím stihl natočit úspěšný klip ke skladbě Stoupáš a také komornější Optický klam s baletkou. „Nemám co dělat, a tak točím klipy,“ říká v nadsázce. „Ale je pravda, že se každou skladbu snažím vyjádřit i vizuálně. Dobrý klip dá písničce jiskru. A je to o důvod víc si ji zamilovat," dodal už vážně.

Se svým posledním singlem Stoupáš Jen zabodoval v playlistech mnoha rádií i hudební televize. Současně je vítězem Youtube festu za nejlepší klip a autorem písničky Ztracená pro youtuberku Shopholic Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám