Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stříbrná SuperStar Gabriela Gunčíková (30) změnila svoji podobu. Z hubené blondýny je tmavovláska mnohem bujnějších tvarů, než měla při pěvecké soutěži. Vlasy jen zakryla parukou, ale vnady jsou ryze přírodní.

"Toho, že se někde objeví, že jsem přibrala a jsem tlustá, se tedy bojím," přiznala Super.cz Gábina. Není to proto, že by popustila uzdu žravosti, ale má zdravotní problémy a nemůže moc sportovat. "Před rokem jsem byla na operaci křížových vazů v koleni, ale budu muset na další. Tím, že jsem tančila v Let´s Dance na Slovensku, jsem tomu nepomohla," svěřila.

Gunčíková v taneční soutěži vydržela do poloviny. "Teď mě čeká magnetická rezonance a ukáže se, kdy mě budou muset operovat. Chodit můžu, ale veškeré sporty mohu dělat jenom s ortézou. Ale do fitka se snažím chodit," říká.

Operaci chce odložit na co nejpozdější dobu, protože přijala nabídku účinkovat v titulní roli muzikálu Kleopatra. "Písničku Teď královnou jsem já jsem zpívala ve třinácti na své první pěvecké soutěži, takže mám ke Kleopatře nostalgický vztah. Ale nechci se věnovat jen muzikálům. Myslím, že je dobré zkusit všechno. Myslím, že zpívat umím, ale zkouším i tančit a také se naučit hrát," doplnila.

Je nadšená i z kostýmů Romana Šolce. "Paruka, díky které jsem se stala brunetkou, mi nevadí. Některé šaty jsou sice hodně odhalující, ale v Let´s Dance to bylo ještě mnohem odvážnější. Leckdy jsem se styděla vůbec vyjít ze šatny," vzpomínala zpěvačka, která bude mít už zanedlouho v rádiích první singl ze své nové desky, kterou natáčela v Bratislavě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám