Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) si užila pořádně perné chvilky napětí a adrenalinu. Během svého hudebního vystoupení v rámci světové parkurové akce se vznášela a zpívala ve výšce téměř 30 metrů vysoko.

Kamila byla zavěšena na konstrukci v O2 areně akrobatickým lanem a byla jištěna pouze karabinou. Během toho, co zrovna zpívala, pod ní předváděla drezurní úlohu mladičká mistryně ČR dětí v drezuře – Eva Vavříková se svým koněm jménem Siracusa. Kamila během vystoupení doslova “létala” vzduchem, a přitom se ještě musela soustředit na zpěv.

"Byl to pro mne úžasný zážitek. Ještě jsem nikdy takovou show neviděla. Nemohla jsem to ani natrénovat. Celé to vymyslela moje manažerka Veronika Šimůnková, která také jezdí na koni. Prostě jeden den přišla a řekla: 'Pověsíme tě do vzduchu a budeš zpívat!' Trošku jsem ze začátku měla strach, protože vím, že takhle nešťastnou náhodou jednou při vystoupení spadla jedna akrobatka a už jí bohužel nebylo pomoci. Naštěstí mne kluci z techniky dobře zajistili, takže všechno dobře dopadlo," svěřila Kamila.

"Moc jsem si to užila a zjistila jsem, že mě to baví. Takže doufám, že třeba v budoucnu ještě něco podobného vymyslíme," dodala zpěvačka, která byla z jedinečné sportovní akce Global Champions Prague PlayOffs nadšená a doufá, že se na finále, které na stejném místě proběhne příští rok, zase podívá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám