Hlavní obsah
Článek

Mezinárodní úspěch není pro české interprety nesplněným snem. Letos se v obrovské konkurenci na Eurovizi dokázal prosadit Mikolas Josef (28), který skončil šestý. Ať už bude Jakub Ondra (24) Českou republiku reprezentovat v Eurovizi, či nikoliv, jeho píseň z hlavy jen tak nedostanete.

Mladý zpěvák si prošel náročnou školou života. Svůj talent jako pouliční muzikant prokázal v řadě evropských měst včetně Dublinu, Paříže či Lisabonu. Jakub Ondra urazil pořádný kus cesty a nyní vyslal do světa singl Space Sushi, jemuž může být Česko malé. Rád by s ním příští rok vystoupil právě v Eurovizi.

„Singl Space Sushi je motivací pro všechny lenochy, aby na sobě začali pořádně makat. Vlastně jsem to složil pro svého bubeníka Štěpána, protože jsem ho chtěl namotivovat, že když budeme společně pracovat, tak to můžeme někam dotáhnout. A v tomto duchu pak vznikl i videoklip,“ řekl zpěvák o písni s tajemným názvem.

Co jím vlastně chtěl říct? „Space Sushi je metaforou. Pro každého z nás se pod tím skrývá něco jiného. Pro herce je to Oscar, pro otce dům pro jeho rodinu. Pro Štěpána stát se bubeníkem. Je to vlastně taková vysněná odměna za odvedenou práci,“ objasnil Jakub Ondra svůj počin, na který se můžete podívat na videu.

Měl by Jakub Ondra s písní Space Sushi reprezentovat Českou republiku na Eurovizi?
Ano, bude to velký hit
14,5 %
Ne, písnička v mezinárodní konkurenci neobstojí
48,2 %
Eurovize mě nezajímá
37,3 %
Celkem hlasovalo 359 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám