Hlavní obsah
Článek

Herecké geny jsou v této rodině hojně zastoupeny. Ivan Trojan převzal profesi po svém otci Ladislavu Trojanovi a společně s manželkou Klárou Pollertovou-Trojanovou ji předal i svým potomkům. Ve filmu Cena za štěstí se objeví hned čtyři Trojanovi.

Ivana, který má ve své sbírce šest Českých lvů, ve filmu, jehož pracovní název byl Děti samotářů, neuvidíme. Zato se diváci mohou těšit na jeho tatínka, manželku a rovnou dva syny. Ve filmu režisérky Olgy Dabrowské budou všichni hledat štěstí, které může mít mnoho podob.

Ivan a Klára spolu mají čtyři syny. Josef (17) se už se osvědčil před kamerou i objektivem fotoaparátu. V Ceně za štěstí si zahrál s bratrem Františkem (19). Antonín (9) a Václav (6) na svoji příležitost teprve čekají.

„Pracovat s příbuznými je velká výhoda, protože máma je výborná herečka. My jsme se nepřímo domluvili, že se na place nebudeme brát jako matka a syn, nýbrž jako kolega s kolegyní,“ řekl Josef o spolupráci s maminkou, jejíž rady si vzal k srdci.

Tatínek ho raději nechtěl příliš ovlivňovat, aby se nestal jeho mladší kopií. „Nechtěl mi do role moc mluvit, protože se bál, a já s ním souhlasím, že bych jeho rady mohl do své postavy prodat a už by to nebylo originální a autentické. Radil mi spíše ty věci okolo, které on už má zmáknuté jako orientaci ve scénáři a v natáčecím plánu,“ dodal Josef. Do kin se svými příbuznými v Ceně za štěstí dorazí už v lednu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám