Hlavní obsah
Článek

Macaulay Culkin (38) patří jako Kevin z filmu Sám doma do vánočního televizního programu stejně jako Tři oříšky pro Popelku nebo Mrazík. Bývalá dětská herecká hvězda teď navázala na svůj dřívější úspěch.

Od premiéry kultovní komedie už uběhlo neuvěřitelných 28 let. Z dětské herecké hvězdičky je dospělý muž, který si bohužel dřívější popularitu neudržel. Když tedy přišla nabídka oprášit Kevina, ochotně na ni kývnul.

Macaulay Culkin napodobil scény z filmu Sám doma včetně osamocené štědrovečerní večeře i šoku z vody po holení. Tentokrát ovšem nejde o celovečerní film, ale o reklamu na software, o němž nemohl mít Kevin v roce 1990 ani ponětí.

O téměř tři desetiletí později mu internet výrazně usnadňuje život. Herec ve spotu ironicky připouští, že už není žádný mladík. Při skákání po posteli jeho tělo protestuje a rupne mu v zádech.

Komedie Sám doma se na počátku 90. let stala fenoménem. Po obrovském úspěchu přišlo v roce 1992 pokračování s podtitulem Ztracen v New Yorku. O další dva roky později měl premiéru třetí díl s názvem Sám doma a bohatý. Ten už ale úspěch u diváků neměl a předznamenal hercův pád. Culkin skončil se závislostí na alkoholu a drogách. Kruté časy už má ale naštěstí za sebou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám