Hlavní obsah
Článek

Už třetí rok budou mít Vánoce pro Jitku Boho (32) mnohem hlubší rozměr. Bývalá modelka a zpěvačka je oslaví ve společnosti manžela a dcerky Rozálky. Díky tříleté ratolesti se tak na pohádkové okamžiky dívá dětskýma očima.

Jitka připravuje vánoční atmosféru pro svoji rodinu už několik týdnů před Vánoci. Čím je její dcera Rozálka větší, tím si svátky více užívá a pomáhá mamince s přípravami.

„Pečlivě dodržujeme vánoční zvyky, na domek dáváme světýlka, s Rosalkou zdobíme stromeček v předstihu, pečeme vánočku a cukroví, sledujeme pohádky,“ popisuje Jitka, jak tráví Vánoce s rodinou. „Na Štědrý večer pak netrpělivě čekám, jak moje blízké potěší dárky.

Držitelka titulu Česká Miss 2010 si je velmi dobře vědoma toho, že všechny děti nemají takové štěstí jako její dcera, a myslí i na ně.

„Obecně mi dělá větší radost dárky dávat než dostávat,“ dodává Jitka. Boho už letos stihla v předvánoční době rozdat radosti plnou náruč.

Zúčastnila se vánoční besídky v azylovém domě Českého červeného kříže v Berouně, kde společně se zástupci štědrých sponzorů završila společný projekt na pomoc dětem v nouzi a předala jim vánoční dárky vybrané mezi zaměstnanci těchto společností. Pomohli tak splnit alespoň některá z přání dětí, které bohužel letos se svými maminkami oslaví Vánoce mimo svůj domov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám