Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sedmnácti letech je na roztrhání. Talentovaná zpěvačka Nelly Řehořová hraje v divadelních muzikálech, natáčí film a k tomu nezanedbává ani svoji sólovou kariéru, kterou podpořila i novým videoklipem. Navíc boduje i jako modelka, bude tváří jedné kosmetické značky.

V divadle Broadway Nelly vídáme už ve dvou představeních Muž se železnou maskou a od listopadu i v muzikálu pro děti Kocour v botách. "Je to moc krásné představení a já si roli princezny velmi užívám, protože jsem si vždycky přála hrát princeznu, tak se mi splnil sen," svěřila.

Nelly vystupuje i se svou kapelou a do světa nedávno pustila klip Život je v okamžiku. "Je to takové moje malé poselství o tom, že si máme vážit v životě každého okamžiku, užívat každou vteřinu, minutu a neztrácet čas vysedáváním u počítače, protože tam ty opravdové šťastné okamžiky nenajdeme," vysvětluje Nelly.

Nelly uvidíme příští rok i na filmovém plátně, a to hned v hlavní roli filmového muzikálu Andílci za školou. "Mám za sebou velmi krásný rok, ale čekají mě nové projekty, na které se už moc těším. Nepřipadá mi, že bych toho měla hodně, zatím to zvládám i se školou. Neumím si představit, že bych dělala něco jiného, baví mě to a naplňuje. Jediné, co letos nestíhám, je pečení vanilkových rohlíčků, vždycky jsem s tím mamce pomáhala, a dárky budu shánět na poslední chvíli.” krčí rameny usměvavá zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám