Hlavní obsah
Článek

Magazín Forbes zveřejnil žebříček největší boháčů z řad amerických celebrit. V první desítce mají své místo legendy, které jmění střádaly po dobu několika desetiletí. Kylie Jenner (26) k tomu stačilo pár let.

První místo patří režisérovi Georgi Lucasovi, který je duchovním otcem Star Wars. Sága z daleké galaxie mu v minulosti vydělala pořádný balík. V roce 2012 svou produkční společnost Lucasfilm prodal za 4,1 miliardy dolarů. Podle Forbesu jeho jmění činí 5,4 miliardy.

Druhé místo patří jeho kolegovi Stevenu Spielbergovi, který má podstatně bohatší filmografii a stále je za kamerou aktivní. Ten už nastřádal 3,7 miliardy dolarů. Za ním skončila Američany milovaná televizní moderátorka Oprah Winfrey (2,8 miliardy dolarů), čtvrtý je basketbalista Michael Jordan (1,7 miliardy dolarů).

To nejzajímavější se děje na pátém místě, o které se s raperem Jay-Z dělí Kylie Jenner. Ambiciózní celebrita svým podnikáním dávno zastínila Kim Kardashian a další tři své sestry. Na Instagramu, kde ji sleduje 121 miliónů fanoušků, úspěšně propaguje nejen svoji vlastní kosmetiku, ale i módní značky, které jsou ochotné za spolupráci s Kylie zaplatit obrovské částky. Stejně jako manžel Beoyncé dosáhla 900 miliónů dolarů.

Na dalších místech najdeme iluzionistu Davida Copperfielda, rapera Diddyho, golfistu Tigera Woodse a spisovatele Jamese Pattersona.

Související témata:
Bohatí lidé

Reklama

Další články

Načítám