Hlavní obsah
Článek

Svým pevným zadečkem se loni pochlubila například Andrea Verešová (43), která ještě v listopadu chytala bronz na exotické dovolené na Maledivách. Zde vystřídala hned několikery plavky, mezi něž patří i tyto červené bikiny, v kterých se i potápěla.

Před Vánoci se do teplých krajů jela ohřát také Inna Puhajková (38), která si pro změnu užívala romantickou dovolenou s přítelem, fotbalistou Petrem Tlustým (32) v Karibiku. Při této příležitosti fanouškům poslala fotku svého výstavního zadečku, který je důkazem, že se jí tvrdá dřina ve fitku vyplatila.

Mezi majitelky sexy půlek se nepochybně řadí i moderátorka Eva Perkausová (29). Ta si v létě zaletěla do Dubaje a poté i na řecké ostrovy, odkud pochází i fotka jejího zadečku. Pozadu nezůstala ale ani Lucie Borhyová (45), k níž vnadnou krásku na začátku její kariéry lidé často připodobňovali.

V Thajsku si zase užívala relax nejkrásnější Češka roku 1999 Helena Houdová (44) se svou kamarádkou Lindou Vojtovou (38). Z této dovolené české krásky poslaly fanouškům pozdrav z bazénu, kde se koupaly jen v rouše Evině.

O velmi intimní chvilku s přítelem se pak podělila žhavá vítězka reality show Hotelu Paradise Nela Slováková (34). Na svůj Instagram si totiž přidala fotku, na níž ve vaně na svého přítele Lukáše Kozáka vystrkuje nahý zadeček.

Reklama

Další články

Načítám