Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Muzikářová doslova hazarduje se zdravím. Kvůli svým fanouškům podepsala revers v nemocnici. Houslistka před dvěma dny zkolabovala a se zánětem žlučovodu a náběhem na zánět slinivky byla hospitalizována v nemocnici. Následovala okamžitá operace. A právě na dnešek měli se skupinou Inflagranti a Pepou Vojtkem naplánovaný koncert v Divadle Hybernia.

Vedení divadla bohužel i přes velké prosby skupiny neumožnilo přeložení koncertu kvůli vážnému zdravotnímu stavu houslistky Muzikářové. Dívčí trio by tak muselo zaplatit celý nájem divadlu ze svého. A ten činí kolem 100 tisíc korun.

"Pokud to jen trochu bude možné, klesnou mi krevní markery a budu mít fyzicky sílu, podepíšu revers a třeba na židli koncert odehraji. Nechci zklamat své fanoušky," řekla včera Super.cz houslistka.

Krev se zlepšila a houslistka dnes opravdu opustila nemocnici. Koncert se tak neruší a fanoušci o své oblíbené dívčí houslové trio nepřijdou. "Věřím, že to zvládnu a diváky nezklameme," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám