Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snímek Jack staví dům měl premiéru na filmovém festivalu v Cannes a během jeho promítání lidé hromadně opouštěli sál. Někteří kritici film Larse von Triera zhodnotili jako nechutný a ubohý. Film o masovém vrahu Jackovi, který si pro své oběti vybírá ty nejhorší a nejbizarnější způsoby zabití, zkrátka není pro každého. Podle hlavního představitele, herce Matta Dillona, je dokonce správné, že mají lidé podobné reakce, a snímek považuje za velmi dobrý.

Pár světlých stránek ovšem i tento znepokojující kinematografický počin má. Jednou z nich je beze sporu nahé tělo herečky Riley Keough. Vnučku Elvise Presleyho byste v blonďatém provedení nepoznali, obvykle se totiž objevuje se zrzavými vlasy. Také to není poprvé, co se Riley v nějakém filmu objevila nahá. Její ňadra filmové tvůrce natolik zaujala, že má herečka svlečené scény snad v každém snímku.

Ovšem ani její nahá scéna v hrůzyplném filmu Jack staví dům není zrovna vzrušující. Jak se můžete přesvědčit v naší galerii, postava, kterou Riley v hororu ztvárnila, také nedopadne příliš dobře. Tento snímek vás do vánoční pohody moc nenaladí.

Reklama

Další články

Načítám