Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavla Tomicová, která skončila na druhém místě ve finále StarDance, poskytla po galavečeru jeden jediný rozhovor, a to pro Super.cz. Marně ji naháněli i Mariana Prachařová s Janem Onderem, kteří pro Českou televizi točili livestream.

Pavla byla po finále, kde zatančila pět tanců, velmi unavená.  "Pocity jsou krásný. Měla jsem je, už když jsem věděla, že jsem se do finále dostala, byla jsem tam jediná žena, navíc druhá příčka. Nádhera. Cítím se šťastně i unaveně," řekla Super.cz Tomicová.

Že se nestala nakonec královnou tanečního parketu, jak se očekávalo, ji mrzelo. "Jsem přítomný člověk, řeším situaci, až když se děje. Přála jsem si to samozřejmě, kdo by si to nepřál. Koho by to nemrzelo," usmívá se herečka. 

Nyní se těší na odpočinek. "Je to oddych, jsme všichni unaveni, já samozřejmě ještě víc. Těším se na odpočinek, děkuju," dodala Tomicová s tím, že musí rychle běžet na toaletu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám