Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Playmate Lela Ceterová je velmi obdivovaná na sociálních sítích, je také přítelkyní nejlepšího českého zápasníka MMA Karlose Terminátora Vémoly (33). A právě jeho přišla podpořit na propagační akci galavečeru MMA X Fight Nights, kde bude Karlos obhajovat titul.

Lela se netají různými zákroky plastické chirurgie. Je toho opravdu málo, co má na svém těle či tváři přírodního. „Mám prsa samozřejmě, to už má v této době každá druhá žena. Mám ještě udělané rty. A nějaké další malé zákroky,“ řekla Super.cz Lela, která se nyní pyšní vnadami číslo 8.

„Jsem po operaci, zotavuji se,“ upřesnila modelka, která si nedávno poprsí nechala znovu zvětšit. „Po nějaké době člověk potřebuje znovu trošku vnady upravit, byla na to vhodná doba. Teď na zimu je nejlepší jít, protože se to nejlépe hojí. Potřebovala jsem trošku napumpovat,“ usmívá se.

Další operace přítelkyně zápasníka zatím neplánuje. „Momentálně to je poslední, na co bych pomýšlela. Po čase ale člověk nikdy neví, co ho napadne, co bude potřebovat,“ dodala s tím, že s Karlosem mají na úpravy stejný názor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám