Hlavní obsah
Článek

Před pár lety zpěvákovi Petru Kutheilovi (42), jehož si můžete pamatovat nejen ze soutěže Hlas Česko Slovenska, ale i z mnoha muzikálů, lékaři diagnostikovali cukrovku. Píchá si třikrát denně inzulín a musel zásadně změnit i svůj rockerský životní styl.

Nyní se nám pochlubil novou vychytávkou. Má v paži zavedený čip propojený s mobilní aplikací, která sleduje, jakou má hladinu cukru v krvi. "Jsem součástí výzkumného programu, je to u nás úplná novinka. Když máte hodně cukru, ničíte si tělo, když málo, zase jdete do kómatu," vysvětlil.

"Dá se říct, že jsem pokusný králík docela dobrovolně. Jak jsem zjistil, ono to stojí docela hodně peněz a já to rád vyzkouším. Mám teď dobré výsledky, už jsem s tím byl dokonce i na pivu, které bych tedy moc pít neměl, a zjišťoval jsem, co to se mnou dělá. Naštěstí to bylo docela v pohodě," prozradil.

"Nechci se úplně stoprocentně omezovat a přijít o všechny radosti. Už takhle jsem to omezil dost, zhubnul jsem, sladké jím minimálně, pravidelně snídám, obědvám a večeřím, a rockerský život je minulostí. Nicméně po tom, abych přišel ráno na zkoušku opilý a v noci se sotva dopotácel domů, se mi opravdu nestýská. Pomalu se usazuju, za tři roky mi bude čtyřicet, a je mi takhle dobře," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám