Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Z potomka známé herečky a jejího partnera Michala Škrabáka roste štramák. Čtyřletý Luis Frederik si pečlivě vybírá, v čem se objeví na veřejnosti.

Když se hereččina rodina vypravila do kina na premiéru nového Spider-Mana, chlapeček se oblékl do kostýmu svého oblíbeného komiksového hrdiny. S výběrem outfitu ale podle jeho maminky dlouho váhal.

„Najednou začal děsně řešit módu a nechce chodit v tom, co mu připravím. Všechno oblečení si nyní chce nakupovat sám. Musela jsem ho teď vzít i na nákupy a nenechal si do toho mluvit. Sestavuje si vlastní modely každý den a nechce, abych mu s tím pomáhala,“ pozastavovala se nad vytříbeným vkusem svého syna Kristýna.

Luis Frederik musí být s oblečením sám spokojený. „Když si vybraný model obleče, doma si stoupne před zrcadlo a říká: Hm, jsem za fešáka,” dodala jeho maminka. Smysl pro módu podědil po obou rodičích. Když se dříve společně vydali do kina na film Louskáček a čtyři říše, Luis Frederik měl na sobě elegantní kabátek, který si sám vybral. Tehdy vypadal jako malá kopie jeho tatínka.

Milovník komiksů byl s filmem Spider-Man: Paralelní světy spokojený stejně jako kritici, kteří nešetří chválou. Důkazem jeho kvality je nedávná nominace na Zlatý glóbus v kategorii animované tvorby. Podle prognóz by Spider-Man neměl chybět ani v oscarových nominacích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám