Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exmanžel herečky Goldie Hawn (65) Bill Hudson (62) vytahuje 30 let po rozvodu kostlivce ze skříně. Ve své autobiografické knize Two Versions: The Other Side of Fame and Family věnuje část i bouřlivému manželství s herečkou a rozhodně si nebere servítky. O své ex mimo jiné prohlásil, že šňupala kokain a měla poměr s mnoha svými hereckými kolegy.

Americký muzikant Hudson, který byl úspěšný převážně jako člen skupiny Hudson Brothers group, uvedl, že první sex s Goldie proběhl v roce 1975 v čínské restauraci. Tam se s ní však prý také poznal, když si jí postěžoval, že muž sedící naproti němu u stolu byl hrubý. Kate prý odpověděla: „No, to je můj manžel,“. Goldie tak údajně byla svému tehdejšímu muži Gusi Trikonisovi nevěrná téměř za jeho zády.

Hned druhý den pak noví milenci měli jít společně na koncert Rolling Stones. Když se k nim prý dostal velký talíř s kokainem, Goldie si pořádně šňupla. Následoval údajně dvanáctihodinový sex.

Dvojice se vzala o rok později. Podváděný měl být přitom i Hudson. Během jejich manželství měla mít Goldie poměr s několika muži, mezi nimiž nechyběl například herec Warren Beatty. Hudson má s Hawn dvě děti, oba jsou známí herci Oliver Hudson (35) a především pak okouzlující Kate Hudson (32).

Manželství Goldie a Billa se rozpadlo po čtyřech letech. Varování před svatbou dostal údajně Hudson i od otce samotné herečky, který řekl: „Dej si pozor. Vím, že je to moje dcera, ale Goldie má tendence chtít pro každou ze svých nálad jiného muže.“ Bill Hudson nakonec v knize dodal: „Goldie si vždy bude dělat cokoli chce a kdy chce.“

Související témata:
Autobiografie

Reklama

Další články

Načítám