Hlavní obsah
Článek

Nechali jste dárky na poslední chvíli a teď nevíte, co s tím? Nezoufejte! Exkluzivní nabídka nejoblíbenějších vánočních „měkkoušů“ za výprodejové ceny na vás čeká na 4home.cz! Vše skladem objednané do 20. 12. do 12:00 doručíme do Vánoc!

Veselí Sobíci se slevou až 50 %

Více

Komerční sdělení

Nejoblíbenější vánoční povlečení s veselým motivem pro velké i malé právě teď za skvělou cenu. Originální motiv rošťáckých sobíků k dostání pouze u nás. Měkká a kvalitní bavlna přinese ten nejpohodlnější spánek nejen o svátečních nocích a vy se do své pohodlné postele budete vždy rádi vracet. Nabízíme ve více rozměrech.

Absolutní bestseller se slevou až 43 %

Více

Komerční sdělení

Odbourejte každodenní stres silou harmonického souladu zelených barev. Bavlněné povlečení Aromatica s motivem konopných listů vám zaručí veselé vstávání. Hit mezi povlečeními, který si oblíbily tisíce zákazníků! Povlečení z měkké a příjemné bavlny nabízíme ve více rozměrech.

Povlečení k zachumlání se slevou až 44 %

Více

Komerční sdělení

Heboučké povlečení z plyšového mikroflanelu pro ty největší zmrzlíky. Mladistvý motiv hvězdiček v příjemné a decentní béžovošedé barevnosti vyladí každou ložnici i dětský pokoj. Heboučký mikroflanel je díky své hřejivosti ideální materiál pro chladné zimní noci. Nabízíme ve více rozměrech.

Klasický flanel se slevou až 44 %

Více

Komerční sdělení

Vsaďte na tradici a oživte svou postel povlečením z klasického bavlněného flanelu v uklidňující modro-šedé barvě. Povlečení je oboustranné – z jedné strany modro-šedý kostkovaný motiv, z druhé strany šedo-bílé kostky. Nabízíme ve více rozměrech.

Heboučké a hřejivé deky se slevou až 61 %

Více

Komerční sdělení

Bez měkoučké deky se v zimě zkrátka neobejdete. Exkluzivní deky s vánočními motivy, beránkové deky, které zahřejí stejně jako vlna, nebo lehoučké deky v mnoha barvách, které snadno sbalíte na cesty. Vyberte si z široké nabídky dokonalých dárků, které zahřejí nejen u srdce.

Další články

Načítám