Hlavní obsah
Článek

Hollywoodské hvězdy milují Halloween. Poslední říjnovou noc můžou odhodit své zábrany a převléci se, za koho chtějí, a jít tak na trh s cizí kůží. Fantazii se meze nekladou, a tak máme možnost prohlédnout si kostýmy vskutku originální. Ty nejlepší najdete v naší fotogalerii.

Letošním převlekům vévodí tompodelka Heidi Klum (50), která nejdříve šokovala svým zjevem ala živá mrtvola a o den později se vrátila ke kořenům lidstva, když se s manželem Sealem převlékli do opičích kostýmů.

Krásná Kim Kardashian (43), která se podle posledních informací po 72 dnech manželství rozvádí, přišla na párty v zeleném sexy oblečku jako Poison Ivy z komiksu o Batmanovi.

Silikonová hvězda reality show Coco Austin nezapřela svou oblibu v latexu, a tak se objevila v černém upnutém korzetu a v síťovaných punčochách. Její manžel, rapper Ice-T, byl zase oblečen do vězeňského mundúru.

Budoucí maminka Jessica Simpson se prostřednictvím svého kostýmu rozhodla světu sdělit své těhotenství. Anglický výraz „mummy“ totiž označuje jak mumii, tak maminku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám