Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jason Momoa (39) je uprostřed propagace komiksového filmu Aquaman, kde ztvárnil hlavní roli. Na hollywoodskou premiéru dorazil tentokrát i s celou rodinou. Doprovodila ho nejen manželka Lisa Bonet (51) a děti Lola (11) a Nakoa-Wolf (9), ale také maminka Coni.

Ta se během pózování dmula pýchou nad svým synem, který ji už dávno přerostl. Zajímavostí je, že oba hercovi rodiče jsou minimálně o hlavu menší než on sám. Momoovy děti vesele mávaly fotografům, mladší Nakoa-Wolf jako by svému otci z oka vypadl, má dokonce i stejný účes.

Momoa, který se proslavil mimo jiné díky roli Khala Droga v seriálu Hra o trůny, se poté láskyplně tulil ke své manželce. S Bonet, která je o 12 let starší než Momoa, je ve vztahu už od roku 2005. Vzali se však až v loňském roce. Momoa má dokonce dobrý vztah s Lisiným bývalým manželem Lennym Kravitzem.

Snímek Aquaman sklidil u kritiků velké ohlasy. Dokonce je považován za nejlepší komiksový film z dílny DC za hodně dlouhou dobu, podle některých dokonce za téměř nejlepší. Po dlouhodobých neúspěších jejich filmů je to pro DC velký úspěch, a to nejen díky skvělým efektům, ale především díky výkonu samotného Momoy, bez kterého by podle kritiků doslova film vůbec nefungoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám