Hlavní obsah
Článek

Teprve sedmnáctiletý mladíček Justin Bieber (30) se nedávno nechal slyšet, že by byl rád poměrně brzy otcem. Jeho slova nejspíš vzala za své jedna z jeho fanynek, která nyní prohlašuje, že má s populárním zpěvákem dítě. Dokonce jej prý požene na testy otcovství. Co na to asi řekne jeho o dva roky starší přítelkyně Selena Gomez, s níž zpěvák randí už více než půl roku?

K početí potomka s dvacetiletou Kaliforňankou Mariah Yeater prý došlo v zákulisí po koncertě v době, kdy bylo Bieberovi teprve 16 let. Mladá žena nyní po zpěvákovi žádá testy otcovství a dokonce proti němu podala žalobu. Soudní dokumenty se dostaly i do redakce magazínu Star. Yeater prý požaduje, aby Bieber poskytl jejich dítěti dostatečnou podporu.

Novopečená matka tvrdí, že k sexu s Bieberem došlo vloni 25. října po koncertě v losangeleském Staples Center, kdy jí bylo 19 a jemu 16 let. Žaloba by se však mohla obrátit proti ní, jelikož podle kalifornského zákonu byl Bieber v době údajného početí nezletilý, čímž by se mohla Mariah Yeater provinit ze znásilnění nezletilé osoby.

Reklama

Další články

Načítám