Hlavní obsah
Článek

Nemocí vysílený Karel Gott (†80), který kvůli postiženým hlasivkám a nástupu virózy musel zrušit svůj současný program, nemohl zapomenout na svou kolegyni z loňského společného turné Evu Urbanovou. Dorazil na křest jejího dvojcédéčka Dvě tváře. Přítomné však jeho zdravotní stav vyděsil. Působil nesmírně vyčerpaně a oči měl následkem nemoci děsivě červené.

"To ty blesky fotoaparátů," stěžoval si Mistr na akci ve foyer Národního divadla přítomným. Ale červených očí si mohli všichni všimnout již při jeho příchodu na křest. "Už v Bratislavě jsem věděl, že je zle. Dozpíval jsem jednu píseň a ještě si říkal: Jo, je to tam, mám výbornou formu. V průběhu další se to ale zlomilo a cítil jsem, že budu mít zdravotní potíže," řekl nám Gott, který kvůli chorobě musel zrušit středeční autogramiádu v Pardubicích. Další koncert má ve čtvrtek a doufá, že ho bude moci odzpívat.

A co řekl o Urbanové, jež na cédéčkách prezentuje svou operní práci i poprock? "Asi bych se opakoval. Velkou radostí je pro mě její široká škála, kterou předvedla na našem turné. Takových příležitostí máme oba velmi málo. Proto tam nebyla žádná hluchá místa. Ptám se sám sebe, co po takové partnerce mohu dělat dál," řekl Super.cz božský Karel. A s kým by si přál vystupovat příště?

"S nějakým světovým tenorem, který momentálně trochu chraptí," dodal v narážce na svou hlasovou indispozici Karel Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám