Hlavní obsah
Článek

Superhrdinů není nikdy dost. Právě proto vyrazil Jiří Adamec (76) se svým synem Daníkem (12) a jeho dvěma kamarády na českou premiéru komiksového snímku Aquaman.

Pravdou je, že známý režisér syna do kina jen doprovodil a nechal se nafotit před vstupem, samotné projekce se ale nezúčastnil. Musel se totiž vrátit do studia, kde dokončuje film Léto s gentlemanem s Jaromírem Hanzlíkem v hlavní roli.

„Daník a jeho kamarádi byli z filmu nadšení,” prozradila nám posléze maminka Jana Adamcová. Ta už s dvanáctiletým Danem a desetiletou Jasmínkou do kina osobně tak často nevyráží jako v minulosti. Využívá toho, že děti jsou už samostatnější a stačí jen, když je do kina odvede a po projekci zase vyzvedne.

Jana dokonce ani příliš často nechodí do kina s manželem. „Já bych chodila ráda, můj muž nechodí rád. Při své profesionální deformaci vidí všechny chyby, které se ve filmu objeví. Popravdě s ním raději nechodím, pak mi kazí celkový dojem,” směje se Jana Adamcová.

Pravdou ale je, že Jana nedávno manžela do kina přece jen vytáhla. „Vyrazila jsem s kamarádkou na film S láskou Vincent. Ten film mě tak nadchnul, že jsme na něj šli i s manželem a dětmi. Tak se to setkalo s úspěchem,” tetelí se Jana Adamcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám