Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoce jsou sice téměř za dveřmi, ale to neznamená, že slavné hvězdy budou mrznout v kabátech. Většina už se pomalu vydává do prosluněných destinací, kde se mohou vyvalit v plavkách. Stejně na tom je i herečka Eiza González (28), která vystavila svou dokonalou figuru v bikinách na Havaji.

Na Havaji natáčí snímek Godzilla vs. Kong, ale na odpočinek si čas najde. Mexickou krásku známe například z filmu Baby Driver nebo seriálu Od soumraku do úsvitu. V příštím roce ji uvidíme v kinech ve snímku Alita: Bojový anděl a v řadě dalších . Její herecká hvězda jenom stoupá.

Eiza byla letos spojována s hercem Joshem Duhamelem (46), bývalým manželem zpěvačky Fergie. S tím však románek kvůli nedostatku času ukončila. Duhamel není jediným slavným mužem, který Eize podlehl. V minulosti byla spojována také s Cristianem Ronaldem, Liamem Hemsworthem nebo Calvinem Harrisem.

Reklama

Další články

Načítám