Hlavní obsah
Článek

Dalo by se říct, že co se týče členů britské královské rodiny, tak zatímco první půle roku 2018 patřila vévodkyni Kate (42), druhá její švagrové Meghan (42).

Pozornost byla na Kate zaměřená především kvůli třetímu těhotenství. Svět už od minulého roku se zájmem sledoval každý centimetr, o který se zaoblila. A pozornost rostla spolu s Kate. Syna Louise porodila v dubnu a ještě předtím se dozvěděla, že se stane i tetou, když její sestra Pippa oznámila první těhotenství.

V květnu se pak pozornost zaměřila na její švagrovou Meghan, ale i v souvislosti s ní se o Kate hodně mluvilo. Vévodkyně se totiž nevyhnuly srovnání. Vděčným tématem se staly především svatební šaty, v nichž se vdávaly.

Po svatbě si pak Kate dala od pracovních a společenských povinností pauzu a věnovala se dětem. Jen občas si odskočila mezi lidi, třeba na Wimbledon. Návrat z mateřské si naplánovala na říjen a od té doby je zase v jednom kole. Recepce střídají oslavy, státní návštěvy zase charitativní akce.

Konec roku pak byl ve znamení spekulací ohledně nevraživosti, která údajně mezi ní a její švagrovou panuje. Obecně prý Meghan, která princi Harrymu na jaře porodí prvního potomka, do královské rodiny moc nezapadla, tvrdí údajné zdroje z Kensingtonu a Buckinghamu. Podle britského Daily Mailu se dokonce mají Harry s Meghan z Kensingtonu stěhovat a dítě vychovávat v sídle ve Frogmore.

Reklama

Další články

Načítám