Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejlepší česká operní pěvkyně Eva Urbanová ve svých padesáti letech vypadá nejlépe, jak kdy vypadala. Za poslední roky zhubla víc jak šedesát kilogramů a z obézní sopranistky je pořádná kost. Štíhlá a se šmrncovním účesem pokřtila své nové CD a za kmotra si vybrala Karla Gotta (†80).

Ten také své kolegyni skládal stále poklony. Není divu. Zhubnout šedesát kilo a navíc si nízkou váhu udržovat není žádná legrace. "Každá dieta musí začít v hlavě. Pokud si to v té hlavě člověk nerozmyslí a neovládne se, tak mu nic nepomůže, protože žádná zázračná tabletka, po které nemáte hlad, neexistuje," řekla o svých začátcích snižování váhy Urbanová.

"Objevila jsem chrom, který mi pomohl. Pak mi ještě lékař poradil knihu o dělené stravě, kterou jsem začala držet, a během prvního půl roku jsem zhubla čtyřicet kilo," vysvětluje.

"Já si pořád pro sebe vařím, nosím si na zkoušky svačiny. V restauracích skoro nejím. Radši si dám něco doma a tam už jenom salát," uzavřela Urbanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám