Hlavní obsah
Článek

Když jsme si vyjeli na opening zimní sezóny Špindlerova Mlýna, byli jsme docela v šoku. Mezi známými kráskami se v nových modelech na svah totiž objevila jedna, která nám byla jen vzdáleně povědomá. Že by to byla nějaká Miss?

A trefili jsme se! Jednalo se totiž o Kateřinu Pospíšilovou. Ta byla první vicemiss ČR v roce 2006, kdy soutěž krásy ještě pořádal Miloš Zapletal. Tehdy o fous porazila současnou moderátorku TV Nova Renátu Czadernovou (39).

Katku nemáme moc šancí v Česku vídat. Už před sedmi lety se přestěhovala do Londýna, od loňska má i britské občanství. Žije tam s partnerem, Kolumbijcem, jehož kdysi potkala v Praze a láska na dálku jim byla málo. Tedy vlastně už snoubencem. Pár chystá příští rok v létě svatbu.

Zásnubní prstýnek nám neukázala, protože si ho do Špindlerova Mlýna nevzala. "Bála jsem se, že ho ztratím," přiznala brunetka, která se i v pětatřiceti stále věnuje modelingu, ale k tomu má i svoji firmu na design. Její partner pracuje v oblasti medicínských přístrojů. Fotku prstenu od Tiffanyho nám posléze aspoň poslala.

"Ještě řešíme, kde svatba bude, v Londýně určitě ne. Já jsem pro Prahu, přítel by ji rád v Kolumbii, uvidíme," krčila rameny Kateřina, která se po dlouhé době potkala díky focení zimní kolekce módy na svahy s dalšími "veteránkami" soutěží krásy, jako je Lucie Šlégrová (42) anebo Lucie Hadašová (37).

Reklama

Další články

Načítám