Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I během sportovního zápolení Gabriele Koukalové záleželo na tom, aby vypadala dobře. Krásná biatlonistka ani na olympiádě nezapomínala na líčení a slušivé šperky, které ladila s kombinézou. Když vyráží do společnosti, je vždy oblečená podle posledních trendů.

„V první řadě jsem žena, proto mě těší veškeré ozdoby. Ráda se zdobím a vybírám si šperky nejrůznějšího druhu,” svěřila se nám Gábina při vybírání šperku, kterým se ozdobí během galavečera Sportovec roku. „Móda je jeden z mých nejoblíbenějších koníčků. Ráda se oblékám podle posledních trendů. Pro takovéto příležitosti ale vždycky oslovuji stylistu,” přiznává se Gábina.

Hodnota jejího šperku přesahuje osm set tisíc korun, z toho jen náušnice stojí přes šest set tisíc. „Mám talent si vybrat vždy to nejdražší, aniž bych dopředu znala cenu," krčila rameny při výběru Gábina.

Ptali jsme se tedy, jestli bude mít Koukalová u sebe také ochranku. „Budu obklopená spoustou lidí, kteří mě snad budou schopni dostatečně zastínit tělem,” směje se bývalá česká reprezentantka v biatlonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám