Hlavní obsah
Článek

Jak spousta diváků StarDance, tak i například sázkaři nepochybovali o tom, že se herečka Pavla Tomicová (61) pod vedením tanečníka a choreografa Marka Dědíka (40) dostane do finále. A stalo se. Její postup ale není všem po chuti. Někteří lidé se pozastavují nad tím, proč postoupila soutěžící, která podává nejslabší výkony.

Odpověď hledejme v charakteristice pořadu, který je uváděn jako taneční show. A ačkoli se páry samozřejmě snaží podat co nejlepší taneční výkony, jen o správné kroky zdaleka nejde.

Na Tomicové její fandové od začátku oceňují hlavně houževnatost a energii, se kterými se na parket vrhá. A přestože sama moc dobře zná své limity, fyzické i zdravotní, se všemi nástrahami tanců se statečně a s humorem pere.

Ostatně i porota od začátku říká, že přestože technicky jsou výkony Tomicové slabší, její projev ji velmi baví a těší. A to je to, co platí na hereččinu fanouškovskou základnu.

Všem se, logicky, zalíbit nemůže. Krátce po svém postupu se tak Pavla mohla na sociálních sítích dočíst také komentáře typu, že i díky ní jde místo o kultivovaný pořad o estrádu, že je od začátku nejhorší a že ve finále nemá co dělat. Co si myslíte vy?

Patří podle vás Tomicová s Dědíkem do finále?
Ano
61,4 %
Ne
38,6 %
Celkem hlasovalo 9904 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám