Hlavní obsah
Článek

Focení a rozhovory do novin a magazínů k herecké profesi neodmyslitelně patří. A Jennifer Aniston (55) jako stálice v oboru jich za sebou má mraky. Tím zatím posledním je interview pro americkou Elle, v němž byla mimořádně sdílná.

Řeč kromě práce, nového filmu Dumplin´, v němž hrála a který i spoluprodukovala, přišla i na soukromí, na manželství s Bradem Pittem a Justinem Therouxem a následné rozvody. Navzdory tomu Jennifer oba svazky považuje za úspěšné.

„Má manželství byla velmi úspěšná, tedy podle mého. A když pak dospěla ke konci, šlo o naši volbu, kterou jsme udělali, abychom byli šťastní. Někdy totiž štěstí nekoresponduje s touto úmluvou,“ uvedla Aniston. Zkrátka je podle ní lepší být šťastně rozvedená, než nešťastně vdaná.

Vztahům se ale nebrání. „Kdo ví, co budoucnost ohledně dětí a partnerství přinese,“ překvapila herečka. „S dnešní vědou a zázraky můžeme dělat věci i v jiný čas, než tomu bývalo dřív,“ naznačila, že ani otázku mateřství v sobě nemá uzavřenou.

Další téma, o kterém mluvila, s tím souvisí. Vadí jí tlak, který je ohledně mateřství a rodinného života vůbec na ženy vyvíjen: „Žijeme ve společnosti, která ženám říká: V tomhle věku bys měla být vdaná, v tomhle věku bys měla mít děti. To je pohádka. Je to plíseň, kterou se pomalu snažíme odstranit,“ míní Aniston.

Na snímcích pro Elle herečka vypadá skvěle

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Jennifer Aniston spent a decade on ‘Friends’ and has starred in more than 30 movies, but the role that sticks to her most tenaciously is America’s Suffering Sweetheart. “We live in a society that messages women: By this age, you should be married; by this age, you should have children,” Aniston told ELLE. “That’s a fairy tale. That’s the mold we’re slowly trying to break out of.” Link in bio for ELLE’s full January 2019 cover story.⁣ ⁣ ELLE January 2019 credits:⁣ Cover star: #JenniferAniston⁣ Editor-in-chief: @ninagarcia⁣ Photographer: @zoeygrossman⁣ Chief photography director: @alixbcampbell⁣ Design director: @mhoopsdesign⁣ Stylist: @edmondalison⁣ Makeup: @gucciwestman⁣ Hair: @mrchrismcmillan⁣ Nails: #MiwaKobayashi

Příspěvek sdílený Elle Magazine (@elleusa), Pro 7, 2018 v 5:36 PST

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#JenniferAniston on her past marriages: “My marriages, they’ve been very successful, in [my] personal opinion. And when they came to an end, it was a choice that was made because we chose to be happy, and sometimes happiness didn’t exist within that arrangement anymore. At the end of it, this is our one life and I would not stay in a situation out of fear. To stay in a marriage based on fear feels like you’re doing your one life a disservice.” Link in bio for ELLE’s full January 2019 cover story.⁣ ⁣ ELLE January 2019 credits:⁣ Cover star: #JenniferAniston⁣ Editor-in-chief: @ninagarcia⁣ Photographer: @zoeygrossman⁣ Chief photography director: @alixbcampbell ⁣ Design director: @mhoopsdesign ⁣ Stylist: @edmondalison⁣ Makeup: @gucciwestman⁣ Hair: @mrchrismcmillan⁣ Nails: #MiwaKobayashi⁣ Wearing: @gucci, @cartier

Příspěvek sdílený Elle Magazine (@elleusa), Pro 7, 2018 v 8:13 PST

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám